NÄIN MYYMME AUTOSI

Omax-autonmyyntipalvelu on käänteentekevä tapa optimoida autostasi saatava tuotto. Perinteiset tavat tehdä autokauppaa – puhuttakoon sitten itse myymisestä tai auton vaihdossa antamisesta – eivät yllä edullisuudessa ja vaivattomuudessa tälle tasolle.

Toimeksiantosopimus

Teemme kanssasi määräaikaisen (75 päivää) ja kirjallisen sopimuksen. Sopimukseen kirjaamme autostasi maksettavan osuuden, joka tilitetään löydettyämme autollesi ostajan. Auton pyyntihinta määritellään sen hetkisten markkinoiden mukaan.

Ammattitason kuvaus

Otamme autostasi laadukkaat ja freesit kuvat. Ilmoituksemme erottuvat laadullaan tavanomaisista.

Koeajo, tulotarkastus ja pesu

Teemme autoosi tulotarkastuksen, koeajamme sekä pesemme sen kuvaus- ja myyntikuntoon. Käymme kanssasi yksityiskohtaisesti läpi auton huoltohistoriaa ja taustaa myyntiin asettamisen yhteydessä.

Ilmoitus ja myynti

Laadimme autostasi asiantuntevan, rehellisen ja tarkan myynti-ilmoituksen ja etsimme näin autollesi ostajan. Hoidamme kaikki myyntiin liittyvät asiat. Myymme autosi yrityksemme nimissä, joten olemme kokonaisvaltaisesti vastuussa mahdollisissa ongelmatilanteissa. Mikäli autostasi on jäljellä velkaa rahoitusyhtiölle, lunastamme loppuvelan myynti-/ostoprosessin yhteydessä. Autosi on tarvittaessa käytössäsi koko myyntiajan alusta loppuun tai voit vaihtoehtoisesti jättää autosi myynnin ajaksi haltuumme.

Varaa aika

Loading...