OLETKO MYYMÄSSÄ AUTOA?

Omaxin kautta saat autosi nopeasti myytyä. Emme polje perinteisen autoliikkeen tapaan hyvityshintaa maan alle, vaan tarjoamme uudenlaisen palvelumallin – mallin, jota olemme itse kaivanneet!

NOPEA

Keskimääräinen auton myyntiaika on meillä 28 päivää. Palvelumme on luotettava sekä ostajan että myyjän näkökulmasta, minkä ansiosta autot eivät makaa pitkään paikallaan.

EDULLINEN

Alhainen kulurakenteemme takaa sen, että hinnoittelumme on edullisella tasolla. Kun päätät antaa autosi myyntiimme, maksat myyntiinasettamisesta ainoastaan 199€ (sis. pesu, tulotarkastus, koeajo, kuvaus). Kun auto myydään, on palvelumaksumme vähintään 950 €. Toimeksiantosopimus on 75 päivän mittainen.

AVAIMET KÄTEEN

Hoidamme myyntiprosessin alusta loppuun. Otamme laadukkaat kuvat ja laadimme erottuvat ilmoitukset. Myymme autosi yrityksemme nimissä, joten olemme kokonaisvaltaisesti vastuussa mahdollisissa ongelmatilanteissa.

JOUSTAVA

Voit käyttää autoasi koko sen ajan, kun se on myynnissä. Tuo auto kerran meille, niin otamme kuvat ja teemme muut myyntiin tarvittavat toimet. Sen jälkeen voit pyyhkäistä pihasta pois ja odotella ilmoitusta, kun auto on myyty.

HOUKUTTELEVA OSTAJALLE

Omaxilta et ostaa sikaa säkissä. Myynti-ilmoituksemme ovat laadukkaita ja kattavia. Myytävät autot ovat tulotarkastettuja ja tarvittaessa huollettu käyttövalmiiksi. Tarjoamme ostajalle vaivattoman ja kilpailukykyisen rahoituksen. Mahdollisissa virhetilanteissa noudatamme myymiimme autoihin kuluttajasuojalain mukaisia säännöksiä ja ratkaisukäytäntöjä sekä tarjoamme ostajalle edullista kattavampaa Omax-laaja tai -osaturvaa. Eikö tässä ole vastustamaton ja turvallinen paketti kasassa?

Näin Omax myy autosi

1. Toimeksianto ja hinta

Teemme kanssasi määräaikaisen (75 vrk) ja kirjallisen sopimuksen. Sopimukseen kirjaamme autostasi maksettavan osuuden, joka tilitetään löydettyämme ostajan. Auton pyyntihinta määritellään sen hetkisten markkinoiden mukaan.

2. Koeajo, tulotarkastus ja pesu

Teemme autollesi tulotarkastuksen, koeajamme sen sekä pesemme kuvaus- ja myyntikuntoon. Käymme kanssasi yksityiskohtaisesti läpi auton huoltohistoriaa ja taustaa myyntiin asettamisen yhteydessä.

3. Ammattitason kuvaus

Otamme autostasi laadukkaat ja freesit kuvat. Ilmoituksemme erottuvat laadullaan tavanomaisista.

4. Ilmoitus ja myynti

Laadimme autostasi asiantuntevan, rehellisen ja tarkan myynti-ilmoituksen ja etsimme autollesi ostajan. Hoidamme kaikki myyntiin liittyvät asiat. Myymme autosi yrityksemme nimissä, joten olemme kokonaisvaltaisesti vastuussa mahdollisissa ongelmatilanteissa.

Mikäli autostasi on jäljellä velkaa rahoitusyhtiölle, lunastamme loppuvelan myynti-/ostoprosessin yhteydessä. Autosi on tarvittaessa käytössäsi koko myyntiajan alusta loppuun tai voit vaihtoehtoisesti jättää autosi myynnin ajaksi haltuumme.

Varaa aika

Loading...