Petri Mäkisen poika lähti kiekon peluuseen Kanadaan juniorisarjaan ja jätti jäleensä Audi A3:sen. Mäkinen oli juuri myynyt mopoautoa yli 2 kuukautta, eikä ollut ollenkaan innostunut hoitamaan vastaavaa projektia uudestaan. Autoliikkeiden ostohinnat ovat todella alhaisia, joten asia oli pienoinen ongelma. Hän oli kuullut Omax:ista ja otti yhteyttä.

Audi haettiin Mäkisen pihasta ja ajettiin Omax-palvelupisteeseen, jossa auto tarkastettiin, pestiin ja kuvattiin. Samalla vaihdettiin moottoriöljyt ja öljynsuodatin, kun huoltoväli oli jo ajettu. Hetken kuluttua auto oli taas takaisin pihassa käyttövalmiina.

8 päivää myöhemmin Petri Mäkisen pojan auto myytiin.

“Auton myynti oli todella helppoa, itse ei tarvinnut nähdä vaivaa asian eteen. Öljynvaihtohuolto hoitui samalla kerralla ja poika oli enemmän kuin tyytyväinen, kun sai autostaan niin hyvän hinnan”, Mäkinen kertoo.