Helmi Mattila toi Saksasta takaisin Suomeen muuttaessaan mukanaan ison maasturin. Hevosharrastajana Helmi tarvitsi järeää vetoautoa. Opiskelujen vuoksi Helmille kuitenkin tuli tarve vaihtaa auto pienempään ja hän laittoi Mersunsa myyntiin.

  • “Yritin myydä Mersua itse piiitkään ja hartaasti”, Helmi kertoo.

Opiskelutoveriltaan Helmi kuuli uudesta Omax-myyntipalvelusta ja päätti ottaa yhteyttä Omaxiin. Hän sai nopealla aikataululla varattua ajan myyntiin asettamiseen. Autosta pyydettävä hinta neuvoteltiin yhdessä Omaxin kanssa ja auto laitettiin myyntiin.

  • “Koko prosessi oli alusta asti hyvin helppo ja vaikutti todella järkevältä. Omaxin väki oli helposti lähestyttävää, eikä minua ylenkatsottu tytönhupakkona”, Helmi sanoo.

Mersu vuoti hieman jäähdytinnestettä, joka oli tiedossa jo Omaxille tullessa. Paikan päällä vuoto paikallistettiin, tilattiin tarvittavat varaosat ja auto haettiin korjattavaksi toisena päivänä. Mersun vuotava paisuntasäiliö vaihdettiin uuteen. Helmin mukaan auton korjaaminen hoitui todella järkevästi ja kohtuu hintaan.

Mersu ehti olla myynnissä alle kolme viikkoa, kun Helmi sai yhtenä iltana puhelun, että Mersun kauppakirja on allekirjoitettu.

  • “En olisi ikinä uskonut, että se menee näin nopeasti ja vaivattomasti!”, Helmi hämmästeli.