2.9.2016
Posted by: OMAX

Uudelleen keksitty autokauppa avaa sivunsa!

Tere!

Valtavia autopihoja, lasipalatseja, marmoritiskejä, kravatteja, takasliippaa, pepsodentsmailia ja Menneniä, näistä autokaupan menneisyyden savuista ollaan pääsemässä eroon.

On aika heittää hyvästiä wanhan ajan elitistisille käytänteille, jotka ovat painaneet autokaupan repussa sieltä asti, kun tunnetun autokauppiaan isoisoisoisä möi T-mallin Fordin kylän pankinjohtajalle. Pitihän siinä erottua edukseen kölninvedellä ja mairealla virnistyksellä – olla olevinaan. Mitäpä ukkoa moittimaan, kun kaupat saatiin syntymään. Ja ymmärtäähän senkin, että kun kerran T-mallin kauppakirja lyötiin tiikkipöydälle, pitäisi sen nykyäänkin onnistua – etenkin kun pojanpojanpojan pöytä on marmoria.

Tiedotamme uutisen tässä kohdassa, että tuossa yhdessä välissä keksittiin internet.

Kuinka moni kiertelee arki-iltaisin autopihoja kurkkimassa tuulilasin läpi taustapeilissä killuvia hintalappuja? Siinä SYP:in tai KOP:in logon vieressä on yleensä se pyyntihinta – varsin suolainen. Talvella kun ensin skrapaa, niin kyllä siitä selvän saa. – Ei kovin moni. Käytännössä jo vuosikaudet vaihtoautoja on katseltu netissä ja ostopäätös on jo pitkällä ennen kuin liikkeeseen on lähdetty. Tästä teimme yksinkertaisen johtopäätöksen ja totesimme luetellun, autokaupan reppua painavan menneisyyden painon turhaksi. Tyhjensimme repun ja loimme Omax-myyntipalvelun.

Kaava on varsin yksinkertainen. Hoidamme asiakkaan auton myynnin täyspalveluna pesusta kauppoihin asti. Auto on koko ajan asiakkaan käytössä. Haemme sen myytäväksi, kun nettiä selaava ostaja on tehnyt ostopäätöksen. Kaikki autot ovat tarkastettuja ja testattuja, joten tarvetta renkaanpotkintaan ei ole. Omaxin autopihana toimivat Suomen maantieverkosto ja parkkipaikat. Näin yrityksemme kulurakenne jää huomattavan alhaiseksi ja pystymme myymään autoja hyvin edullisella palvelupalkkiolla. Tämä taas mahdollistaa uskomattomalta tuntuvan seikan, usko tai älä:

Vaikka kauttamme myynnissä oleva auto olisi Nettiauton halvin, toimeksiantajamme saa autostaan silti enemmän kuin merkkiliikkeestä!

Juuri autokaupan huonot hyvityshinnat ovat syynä suurimpaan osaan yksityisten välisistä kaupoista. Ratkaisu myydä itse on hyvä, mutta hankala. Pitkät myyntiajat, renkaanpotkijoita, trokareita, hankala rahoittaa, kauppojen jälkeen valitusta ja epäselvyyksiä papereiden kanssa. Kauppoihin päästäkseen on yleensä tiputettava auton hinta niin alas, että joku uskaltaa ostaa sen ilman kuluttajansuojaa. Omax ratkaisee tämänkin ongelman. Käytämme jokaisen auton kaupantekohetkellä yrityksemme kirjoilla. Näin olemme autoliikkeenä kuluttajansuojalain edellyttämässä vastuussa kaupoista. Pystymme autoliikkeenä tarjoamaan ostajalle edullisen rahoituksen. Aiemmin kerrottu alhainen myyntipalkkio huomioiden tämä kaikki mahdollistaa uskomattomalta tuntuvan seikan, usko tai älä:

Saat autosi kaupaksi Omax-myyntipalvelun avulla ilman vaivannäköä ja todennäköisesti tuotto on enemmän kuin itse myytynä.

Tervetuloa palveltavaksi!

Category: