NÄIN MYYMME AUTOSI

Omax-autonmyyntipalvelu on käänteentekevä tapa optimoida autostasi saatava tuotto. Perinteiset tavat tehdä autokauppaa – puhuttakoon sitten itse myymisestä tai auton vaihdossa antamisesta – eivät yllä edullisuudessa ja vaivattomuudessa tälle tasolle.

Toimeksiantosopimus

Teemme kanssasi määräaikaisen (60 päivää) ja kirjallisen sopimuksen. Sopimukseen kirjaamme autostasi maksettavan osuuden, joka tilitetään löydettyämme autollesi ostajan. Auton pyyntihinta määritellään sen hetkisten markkinoiden mukaan.

Ammattitason kuvaus

Kuvaamme pestyn autosi toimipisteemme 360 ° pyörivällä kuvausalustalla. Ilmoituksemme erottuvat laadullaan tavanomaisista.

Koeajo, kuntotarkastus ja pesu

Teemme autoosi kuntotarkastuksen, koeajamme sekä pesemme sen kuvaus- ja myyntikuntoon. Käymme kanssasi yksityiskohtaisesti läpi auton huoltohistoriaa ja taustaa myyntiin asettamisen yhteydessä.

Ilmoitus ja myynti

Laadimme autostasi asiantuntevan, rehellisen ja tarkan myynti-ilmoituksen ja etsimme näin autollesi ostajan. Hoidamme kaikki myyntiin liittyvät asiat. Myymme autosi yrityksemme nimissä, joten olemme kokonaisvaltaisesti vastuussa mahdollisissa ongelmatilanteissa. Mikäli autostasi on jäljellä velkaa rahoitusyhtiölle, lunastamme loppuvelan myynti-/ostoprosessin yhteydessä. Autosi on käytössäsi koko myyntiajan alusta loppuun!

Varaa aika

Ladataan...