NÄIN MYYMME AUTOSI

Omax-autonmyyntipalvelu on käänteentekevä tapa optimoida autostasi saatava tuotto. Perinteiset tavat tehdä autokauppaa – puhuttakoon sitten itse myymisestä tai auton vaihdossa antamisesta – eivät yllä edullisuudessa ja vaivattomuudessa tälle tasolle.

Haku tai tuonti

Haemme autosi sovitusta paikasta myyntiin asettamista varten ja toimitamme sen takaisin sovittuun paikkaan muutaman tunnin kuluessa. Vaihtoehtoisesti olet tervetullut toimipisteeseemme, jossa asetamme autosi myyntiin noin tunnissa odotellessasi.

Ammattitason kuvaus

Kuvaamme ja videoimme pestyn autosi toimipisteemme 360 ° pyörivällä kuvausalustalla. Ilmoituksemme erottuvat laadullaan tavanomaisista.

Koeajo, kuntotarkastus ja pesu

Teemme autoosi kattavan kuntotarkastuksen ja pesemme sen kuvaus- ja myyntikuntoon. Jos autossasi paljastuu kuntotarkastuksessa jokin vika tai puute, hoidamme halutessasi myös korjauksen. Veloitamme korjauskustannuksen sopimuksen mukaan, esimerkiksi vasta kun auto on myyty tai kun myyntisopimus on päättynyt.

Ilmoitus ja myynti

Laadimme autostasi asiantuntevan, rehellisen ja tarkan myynti-ilmoituksen ja etsimme näin autollesi ostajan. Hoidamme kaikki myyntiin liittyvät asiat. Myymme autosi yrityksemme nimissä, joten olemme kokonaisvaltaisesti vastuussa mahdollisissa ongelmatilanteissa. Mikäli autostasi on jäljellä velkaa rahoitusyhtiölle, lunastamme loppuvelan myynti-/ostoprosessin yhteydessä. Autosi on käytössäsi koko myyntiajan alusta loppuun!

Varaa aika

Ladataan...